måndag 19 december 2016

Spetsstickningskurs på Halmens hus?

Snart är våren här, och med den ser det ut som om det blir kurs igen! Halmens Hus i Bengtsfors har hört av sig och det kan väl inte bli mer perfekt? Fina Bengtsfors och bästa hantverkshuset😀.

Under tiden testar jag att sticka min Estonian Jewel i Jamieson's & Smith 1-trådiga Shetlandsspetsstickningsgarn. Det är ljuvligt luddigt, och tunt och så fint även till Estnisk spets. Till det garnet provar jag 3,0mm Chiaogoo Lace. Rolig rundsticka! Trots 80cm lång wire så sprätter den snällt tillbaka till ursprungsformen igen när jag vänder varv. Ikke noe kröll på ledning'a her ikke! Jag är nästan litet förvirrad över att det funkar så bra, ni vet ju att jag är ett fan av Addi Lace.

2 kommentarer:

MJsson sa...

Åh !! Ska försöka anmäla mej. Hoppas jag kommer med !! Ska gå in på deras hemsida genast !! Brukar få mejl visserligen !!

Knitritious sa...

God fortsättning på julen M!!!

Hahaha! Du är så hjärtligt välkommen, men "Hold your horses"! vi har inte satt något datum än eftersom de har vinterstängt. Vad roligt med så positiv respons! Så fort vi har en definitiv plan så kommer det upp här och på Halmens hus.