torsdag 14 april 2016

Tack alla som besökte mig på Fårfesten i Kil!

Tack alla som besökte mig på Fårfesten i Kil! Det var tre underbara dagar, och jag kan lova att ni har inspirerat mig lika mycket som jag inspirerade er!

Tut'en på Crocodile stitch är också på gång, jag har inte kunnat blogga med datorn eftersom min arbetsgivare blockerat alla bloggadresser. Sheriffen säger stopp, även om jag bara bloggat på kvällstid på hotell runtom i världen. Men det är slut med sådana dumheter, jag har sagt upp mig och skall driva eget igen, och då är det jag som bestämmer. Jag bestämmer alltså att man får surfa på bloggar, om man gör det på sin fritid!

Och så är det kursinbjudan på gång ut till er som anmälde intresse, och workshop på von Echstedtska gården i juli, och så skall jag vara med på Stickstämman i Ransberg ser det ut som. Åh vilken härlig sommar och höst det kommer bli!

Fast, jag skall också ta en liten stickpaus för att vila mina tennisarmbågar iform, men jag kommer igen snart jag lovar! Under tiden bloggar jag som Boaormar : boaormar.blogspot.com, välkommen in!

Fast, det är ett helt nytt sjalmönster på gång... Anita Yarns fantastiska Gotlandsgarn skall bli någonting litet extra.

Inga kommentarer: